BIZTONSÁG, KÉNYELEM: GARAI VAGYONVÉDELEM!

Szolgáltatásaink
Reklámfilm


GARAI VAGYONVÉDELMI

RIASZTÓRENDSZER

 

Az 1998. évi IV. törvény, és a belügyminiszter 24/1998.(VI.9.) BM rendelete alapján Létesítmények, épületek, irodák, telephelyek, lakások riasztóberendezései. Az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek teljes választéka.

 

Ha a GARAI VAGYONVÉDELEM riasztó hálózatához csatlakozik, úgy az alábbi szolgáltatásokat tudhatja magáénak:

Csúcstechnológiát vásárol, műszaki színvonalát, minőségét és megbízhatóságát tekintve.

A riasztórendszer kezelése rendkívül egyszerű, biztonságos, könnyen elsajátítható.

A távfelügyelethez csatlakozó rendszerekre 2 év garanciát vállalunk.

A Tulajdonos meglévő, kialakult életvitelét nem zavarja. A védett területen észrevétlenül van jelen, beilleszkedik környezetébe.

A riasztóberendezés nagyon kevés villamos energiát fogyaszt, minimális kiadási többletet jelent.

A telefonszámlát sem növeli számottevően. Éjszaka a legolcsóbb tarifával küldi tesztjelzését néhány impulzussal.

Az otthon tartózkodási bekapcsolással őrzi a bejárati ajtót, a földszintet, a melléképületet, a garázst, ugyanakkor a belső védett térben a mozgást nem korlátozza.

A különböző kódszám segítségével lehetővé teszi gondnok, éjjeliőr, takarító mozgását akár területi korlátozással is.

A riasztórendszer mobil, bármikor bővíthető, átalakítható az új igények szerint.

A beépített rendszerelemek (mozgásérzékelők, rezgésérzékelők, üvegtörés érzékelők, füstérzékelők, ajtónyitás érzékelők, kezelő egységek, pánikgombok, taposósínek, szirénák, hang-fényjelzők stb.) a védelem végtelen kombinációjú kialakítását és működtetését eredményezik a megfelelő tervezés és kivitelezés során.

Rendkívül fejlett kommunikációs tulajdonságokkal bír. Azonnal jelzi a riasztást a helyszínen a környezetnek és telefonvonalon keresztül a felügyeleti központnak. A felügyeleti központ a riasztási eseményt számítógépen elemzi, és a szükséges intézkedéseket megteszi, a meghatározott telefonokat felhívja (tulajdonos, tulajdonos megbízottja, kivonuló szolgálat, Rendőrség, Tűzoltóság). Amennyiben a rendszerben műszaki hiba lép fel (gyengül az akkumulátor, megbontják a rendszert, elvágják a vezetéket), azonnal jelzi a felügyeletnek, üzemeltetőnek. Szükség esetén a rendszer állapotát a GARAI VAGYONVÉDELEM számítógépen keresztül ellenőrzi, az indokolt beavatkozásokat visszaellenőrizhetően elvégzi. Csak elkerülhetetlen esetben keressük fel személyesen a helyszínt.

A GARAI VAGYONVÉDELEM önálló, a Rendőrséggel együttműködő, rendőrhatósági engedéllyel és feljogosítással rendelkező, időben számonkérhető helyi rendészeti vállalkozás együttműködésével a riasztási eseményt követően 10 percen belül a helyszínre érkezik. Szükség esetén beavatkozik, értesíti a Rendőrséget, a tulajdonost, vagy annak megbízottját és a helyszínt biztosítja.

A GARAI VAGYONVÉDELEM a telefonvonallal rendelkező riasztóberendezések csak műszaki felügyeletét is el tudja látni, csekély díjazásért.

A GARAI VAGYONVÉDELEM csak Hódmezővásárhelyen közel 400 riasztórendszer riasztási és/vagy műszaki felügyeletét látja el.

A bekapcsolt riasztók területén ez idáig nem történt sikeres betörés, vagyon elleni bűncselekmény!

Ügyfeleinket időről-időre felkeressük, véleményüket, tapasztalataikat beépítjük munkánkba:

A felügyelt területen működő elektronikai berendezések jelzései vezetékes telefonvonalon, GSM vagy GPRS kommunikátor segítségével diszpécserszolgálatra küldhetők, ahol a 24 órás szolgálat a beérkező jelzéseket kiértékeli, és a legrövidebb időn belül dokumentáltan (számítógépes rögzítés, magnetofon felvétel, videofelvétel) intézkedik.

A vagyonvédelmi eszközök MABISZ, ORFK, BRFK, BM. OKF, Hírközlési Felügyelet által minősítettek.

 

Partnereink biztonságérzete, megelégedése a legfontosabb célkitűzésünk!

 

 

BIZTONSÁG, KÉNYELEM: GARAI VAGYONVÉDELEM!

 

Garai Vagyonvédelemi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.